O NAMA

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera

KVARNER HEALTH

O nama

PRATITE NAS

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera okuplja članstvo iz redova medicinskog, turističkog i sveučilišnog sektora te pratećih usluga sa ciljem stvaranja prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Organizacijski objedinjujemo pripreme i plasmane prepoznatljivog i konkurentnog zdravstveno-turističkog proizvoda koji mora slijediti svjetske trendove, tradiciju, resursnu osnovicu i specifičnostima destinacije.

Usmjereni smo ka osnaživanju i razvoju zdravstvenog turizma Kvarnera, u skladu sa strateškim dokumentima koji ovu turističku destinaciju definiraju kao „destinaciju zdravlja“.

MISIJA

Klaster sustavno i aktivno djeluje na poticanju sinergijskih procesa, usmjerenih na unapređenje asortimana i kvalitete ukupne zdravstveno-turističke ponude Kvarnera kao destinacije zdravlja, kroz zajednički plasman usluga na tržište zdravstvenog turizma, a radi podizanja stupnja korištenja kapaciteta i podizanja ukupnog blagostanja turističke destinacije Kvarner kao cjeline.

VIZIJA

Kvarner, kao turistička destinacija, pozicionirana je među vodeće „destinacije zdravlja“ na karti Europe i šire. Prepoznatljivi smo je po cjelogodišnjoj ponudi visoko kvalitetnih usluga zdravstvenog turizma, temeljenih na suvremenim trendovima, resursnoj osnovici i tradiciji.

KVARNER HEALTH

Organizacijska struktura

KVARNER HEALTH

Kako postati članicom klastera?

Članicom Klastera može postati svaka fizička i pravna osoba koju u članstvo udruge primi Upravni odbor, a odluka o primitku donosi se običnom većinom glasova.

Članstvo u udruzi može biti redovno i pridruženo. Redovni članovi aktivno sudjeluju u radu udruge te mogu birati i biti birani u tijela Udruge.

Pridruženi članovi podržavaju ciljeve udruge i podupiru njezin rad, ali ne sudjeluju aktivno u radu Udruge.

Ukoliko želite postati novom članicom našeg Klastera, možete nas kontaktirati na kvarner@kvarnerhealth.hr

GRAF

Organizacijska struktura

DOKUMENT

Pravilnik o prijemu.

O NAMA

Saznajte više