Dentalna poliklinika dr. Jelušić

Logo-Jelusic
Matuljska cesta 1, Opatija
PON-PET: 8:00-20:00 SUB: po dogovoru
Osoba za kontakt:
Patient Coordinator
+385 51 718 050 | dr@jelusic.com

O nama

Dentalna poliklinika dr. Jelušić specijalizirana je zdravstvena ustanova za pružanje usluga iz svih područja dentalne medicine. Od 2001. godine, pruža najmodernije stomatološke tretmane koristeći tehnologije i opremu prema najvišim svjetskim standardima. Pacijentima su na raspolaganju stručnjaci iz različitih područja rada i specijalizacija: doktori dentalne medicine, anesteziolog, radiolozi, dentalni tehničari, dentalne asistentice i administrativno osoblje. Na čelu Poliklinike je dr. Damir Jelušić, jedan od vodećih stručnjaka implantologije i dentalne medicine u Hrvatskoj. U sklopu Poliklinike nalazi se implantološki edukacijski centar, dijagnostički centar te vlastiti dentalni laboratorij čime je pacijentima omogućena sveobuhvatna dentalna usluga na jednom mjestu.

Djelatnosti

U Dentalnoj poliklinici dr. Jelušić pacijentima su na raspolaganju usluge iz svih područja dentalne medicine. Poštujući očekivanja i dragocjeno vrijeme pacijenata, na jednom mjestu, u vrhunski opremljenoj zdravstvenoj ustanovi, pruža usluge iz područja implantologije, parodontologije, protetike, konzervative, endodoncije, ortodoncije i estetske stomatologije te uslugu snimanja zubi.

Poliklinika je posebno specijalizirana za implantološke, parodontološke i kirurške zahvate: od najjednostavnijih do najsloženijih protetskih rješenja.

Dodatne informacije

Dentalna poliklinika dr. Jelušić ponosna je članica ECDI (The European Centers for Dental Implantology), prestižnog kluba 16 najboljih implantoloških centara u Europi.

Rad Poliklinike se temelji na: vrhunski obrazovanom osoblju, kontinuiranoj edukaciji, opremi prema najvišim svjetskim standardima te načelima timskog rada i individualnog pristupa svakom pacijentu.