Lošinj Hotels & Villas

Logo-Losinj-hv
Dražica 1, Mali Lošinj
PON-PET: 8:00-18:00 h
SUB i praznici: 8:00-14:00 h

O nama

Brand LOŠINJ HOTELS & VILLAS je hotelski brand tvrtke Jadranka turizam d.o.o. članice jedne od najstarijih hrvatskih turističkih kompanija JADRANKE iz Malog Lošinja. Zasnovana na 70 godina tradicije, vodeću ulogu u razvoju svog otočja potvrđuje svakodnevno: proširenjem ponude, kvalitetom usluga i stalnim ulaganjima.

Upravljamo sa hotelima 4 i 5 zvjezdica, vilama i apartmanima u kojima možemo primiti ukupno više od 3.500 gostiju. Svi naši objekti smješteni su na atraktivnim lokacijama uz more okruženi borovom šumom i u neposrednoj blizini sportskih sadržaja.

Ponosimo se certifikatima ISO 9001:2015 za upravljanje sustavom kvalitete, ISO 14001:2015 za sustav upravljanja okolišem, te ISO 50001:2011 za sustavno upravljanje energijom. Certifikat HACCP, posjeduju hoteli Aurora, Vespera, Bellevue i Punta. Vitality hotel Punta vlasnik je certifikata BOSK gluten free standarda. Brinemo o očuvanju okoliša i koristimo električnu energiju iz obnovljivih izvora što dokazuje i žig “ZelEn-prijatelj prirode”.

Djelatnosti

Svaki naš objekt ima svoj identitet, jedinstveni stil i dizajn. Zajednička im je, uvijek najviša i vrhunska, kvaliteta usluge. Upoznajte naše hotele 

Botique Hotel Alhambra
https://www.losinj-hotels.com/hr/hoteli-i-vile/hotel-alhambra-and-vila-augusta/

Hotel Bellevue
https://www.losinj-hotels.com/hr/hoteli-i-vile/hotel-bellevue/

Vitality Hotel Punta
https://www.losinj-hotels.com/hr/hoteli-i-vile/hotel-punta/

Family Hotel Vespera
https://www.losinj-hotels.com/hr/hoteli-i-vile/hotel-vespera/

Hotel Aurora
https://www.losinj-hotels.com/hr/hoteli-i-vile/hotel-aurora/