Specijalna bolnica Medico

Logo-Medico
Agatićeva 8, Rijeka
PON-PET: 7:00-21:00 SUB: 7:30-14:00
Osoba za kontakt:
Martina Babić, mag.oec.
Stručna suradnica za marketing
martina.babic@medico.hr

O nama

Specijalna bolnica Medico započela je s radom davne 1991. godine, te se može smatrati začetnikom privatne prakse. Prošla je put od malenog ambulantnog pogona, do regionalnog lidera u pružanju zdravstvene usluge u privatnom sektoru. Medico se od svojih početaka etablirao kao lider u uvođenju i primjeni novih, suvremenijih tehnologija u dijagnostici i liječenju. Danas sa 150 zaposlenih, od kojih čak više od 70 liječnika, svojim pacijentima pruža najbolju zdravstvenu uslugu u jednom danu, na jednom mjestu, što potvrđuje činjenica da se Medico brine o zdravlju od četrdeset tisuća pacijenata godišnje.

Na prvom katu smještena je recepcija za  prijem i odjavu pacijenata, radiološki odjel (MR, RTG, UTZ, mamografija) te suvremeno opremljen medicinsko-biokemijski laboratorij u kojem se obavlja više od 150 različitih pretraga iz područja opće i specijalne medicinske biokemije. Na drugom katu nalazi se  specijalističke ambulante koje su na raspolaganju pacijentima svakoga dana od 07:00 do 21:00 sat, a na trećem katu je bolnički odjel koji uz dnevnu bolnicu ima moderan operacijski blok s dvije operacijske sale, jedinicu za postoperativni nadzor te komforne smještajne kapacitete za oporavak i liječenje pacijenata.

Djelatnosti

Medico je specijalna bolnica s integriranom kompletnom dijagnostikom, poliklinikom i minimalno invazivnom kirurgijom. Iskusan i educiran medicinski kadar brine o pacijentima u sedamnaest registriranih djelatnosti koje se obavljaju kroz mnogobrojne specijalnosti i subspecijalnosti: medicinsko – biokemijski laboratorij, citologija, radiologija, interna medicina, gastroenterologija, kardiologija, nefrologija, pulmologija, hematologija, endokrinologija, neurologija, dermatologija i venerologija, oftalmologija, otorinolaringologija, urologija, ginekologija i opstetricija, opća kirurgija, neurokirurgija, ortopedija, vaskularna kirurgija, plastična kirurgija te anesteziologija, reanimatologija i intenzivno liječenje.

Dodatne informacije

Specijalna bolnica Medico pionir je kvalitete, sigurnosti i pouzdanosti zdravstvene skrbi i lider međunarodnih akreditacija i certifikata. Nositelji smo tri certifikata: American Accreditation Commission International, ISO 9001 i EN 15224. Time je potvrđena naša predanost pacijentima, visoka stručnost i kvaliteta u radu.